Art journal

Reklame | Hobbygarasjen.no

Hei, i dag blogger jeg for Hobbygarasjen.no med noen art journal sider jeg har laget. Alle bakgrunnene er laget med mixed media plate og fresco maling fra Paper artsy. Journalen skal være om meg selv og om positive ord til meg selv, små dikt og andre ting jeg ser og liker som jeg vil huske. 

Jeg har ikke brukt noen spesiell art journal bok, men lager den selv alt etter hvor stor jeg vil at siden skal være og sånn. Til dette har jeg brukt Create Paper punch fra create 365 og som navnet sier er dette en punch en kan bruke til å lage planer og andre ting en vil at de skal henge sammen med.  De har også denne bok som også kan brukes , og den koster ikke mer enn 79Kr, du finner den HER

Denne gangen har jeg brukt papir fra Paper artsy , jeg bare elsker disse papirene, de krøller seg ikke ved brukt av mye maling og er du som meg som ikke klarer å bestemme seg og ender med lag på lag med maling der dette den beste papiret etter min personlig mening. 

Så nå til journalen min, første side ble sånn, I CAN. Har brukt fresco maling fra Paper artsy  i forskjellige farger...tror meg jeg hadde aldri klart å lage ingen av disse sidene på nytt og ha akkurat like farger hihi Har både på denne og de andre sidene brukt mixed media plate, utrolig gøy å jobbe med og en kan få så mange forskjellige bakgrunner til å lage alt mulig etterpå. 

Teksten er stemplet med foam stempler fra Tim Holtz, disse er super til å bruke med maling! du finner disse HER

 

Har brukt hvit tusj til å ha noen bobler her og der, samt rundt bokstavene. Har også brukt litt bokstaver wagshi tape fra Tim Holtz. 

Neste ute er I AM AMAZING, CREATE, ART, EXTRAORDINARY. For denne har jeg stemplet blomster fra Paper artsy . Har stemplet dem på et ark fra en gammel bok, og malt også med fresco maling. Tekster er stempler fra All & create. 

 

Neste har et sterk mening for meg, jeg har bodd i Norge i 17 år, og før det reiste jeg 3 år rundt omkring, det jeg har lært etter dette er ganske mye, men det jeg også lærte er at jeg har blitt kjent med  mange plasser men er blitt en fremmed i mitt eget land (Uruguay) sprø sant? men sånn er det blitt dessverre. Mitt hjem er nå i Norge fordi det er der mitt hjerte er. Har brukt stempler fra All & create. Har også brukt hvit tusj her og der. 

 

 

Siste ute er DREAM BIG, og når jeg ser på disse bildene ser ut som steiner, men det er også blomster jeg har stemplet og klipt og lim her og der. Stemplene er fra Paper artsy.  Teksten er stemplet to ganger og limt oppå hverandre. Mye hvit tusj her også. 

 

Hva syns du? Lager du art journal? Ble du inspirert til å bruke mixed media plate? spør gjerne hvis det er noe du lurer på, så skal jeg svare deg så godt jeg kan. Er du i Kopervik finner du disse journal art sidene på Hobbygarasjen sin fysisk butikk. Hovedgaten 30, 4250 Kopervik, Norway. Husk at du finner alle produktene jeg har brukt (og mer) i nettbutikken deres. De har også Facebook side du kan lett finne dem og sende melding hvis det er noe du lurer på om produktene du finner dem HER. 

Blir også veldig glad hvis du har lyst til å like min side på Facebook og følge meg på Instagram. På forhånd tusen takk! 

Graciela 

 

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer