Til brudeparet

Hei, enda et kort som ikke hadde sett dagslys i bloggen. Så her kommer et bryllupskort i svart, hvit og gull. Har brukt stempler fra Kort og godt og fra Stampendous. Stemplene kan du kjøpe hos Hobbygarasjen. Her kan du se et annet kort jeg har laget med disse blomstene.

Har fargelagt med de herlige farger fra Kuretake, de er herlige til å farge på svarte ark, noe jeg gjorde her. Først embosset jeg på svart med svart som jeg etterpå fargelagte med disse farger. Brukte dem med vannpensel, grunnen at jeg gjorde dette på svart var at jeg i utgangspunkt skulle lage selve kortet i svarte, men ombestemte meg underveis og klipte rundt  motivet, sånn går noen ganger hihi Fargene får du kjøpe hos Hobbygarasjen, akkurat nå hadde de bare de pastel farger men send melding til Karin Lovise så bestiller hun til deg den i gull også. 

Teksten er fra Kort og godt  embosset med hvit. Har klippet selve stempel sånn at jeg kan stemple tekstene hver for seg og fordi jeg ikke ville ha de stjernene teksten hadde på hver side, dette ødelegger ikke stemplene og jeg kan alltid bruke dem på den originale måte også hvis jeg vil. 

Har pyntet med noen paljetter her og der og føltes at det manglet litt mer gull, så tok dobbeltsidige tape og hadde  folie på tapet, det virker som bare det! ingen maskin bare tapen. Kommer flere tips i framtidige innlegg om dette :) 

Håper at du likte kortet og at du ble inspirert til å lage et liknende kort. Link gjerne til meg og hvis du har instagram tagg meg gjerne med #gracielaslife så jeg kan se hva du lager takk. Og ikke minst følg meg gjerne på Instagram! takk! 

Alle produktene jeg har brukt kan kjøpes hos Hobbygarasjen. 

2 kommentarer

Berit

10.08.2017 kl.19:37

Fin komposisjon og veldig fin bruk av stempelet! Stilig kort!

Gracielaslife

10.08.2017 kl.20:52

Berit: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits