You're super sweet

 

Hei! ny måned og det betyr ny utfordring hos Scrap fro your heart. Denne gangen er tema sensommer/fargeinspirasjon. Håper du har lyst til å bli med, og er været hos like det vi har her på vestlandet er det kos å sitte inne med hobbyen. 

Disse fargene skal inspirere deg

Og her er mitt DT bidrag. Har valgt å lage et kort med distress bakgrunn, ja vanlige distress, tenk! hehe fargene jeg har valgt er mustard seed og squeezed lemonade. Prikkete dies brukt på selve bakgrunnen er fra Nellie Snellen. Brun kartong har jeg valgt til selve kortet.  

Cupcakes er en stempel med dies fra The greeting farm, "mini cupcakes". Til å stemple muffins formen har jeg brukt archical ink fra Ranger, fargen heter Sepia. Selve muffinsen er stemplet med ink dye fra Ranger og fargen heter cheese puff, en nydelig orange farge. 

Selve kake har jeg brukt nuvo clear på. Teksten er fra samme stempler sett og er også stemplet med archival ink i sepia. Dies jeg har brukt i teksten er fra X cut docrafts, den heter Speach bubbles, denne settet har veldig mange fine og kule bubbler. Hjertet er laget med nuvo gloss bubblegum blush. 

Har du prøvd å lage hjerter med nuvo gloss? det er faktisk veldig enkelt, du lager et  drop nedover to ganger som treffes i midten....hvis det ikke gir mening min forklaring, du kan se her hvordan Jennifer Mcguire har gjort. Jeg ser alltid etter forskjellige måter å bruke de (mange) produkter jeg har samlet i løpet av årene, kjekt med nye måter. Her har jeg brukt nuvo drops inn i alle "hullene" i hjertet, tidskrevende, men det ble en fint resultat (syns jeg). 

Håper du ble inspirert til å bli med på våres utfordring og gleder meg til å se alt dere lager, utrolige mange fine bidrag vi får hver måned, kjempe gøy!!

Utfordringen finner du HER.

Vil også selv med på 

Kreativ scrapping sin utfordring - bruk stempler -

Simon says - spattler it  (wednesday challenge) 

Simon says - food and/ or drink (monday challenge) 

 

Graciela 

4 kommentarer

Sandra

05.08.2017 kl.10:30

Such a darling card, the cupcakes are so cute. Thank you so much for joining us at Simon Says Stamp Monday Challenge. Hugs, Sandra

Gracielaslife

05.08.2017 kl.11:21

Sandra: thanks!

Tracy

08.08.2017 kl.14:02

This is so sweet, the cupcakes look yummy !

Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge x

Gracielaslife

08.08.2017 kl.16:09

Tracy: thanks :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits