Keep calm and make cards

 

 

Hei! i dag har jeg enda et kort laget med Altenew stempel sett å vise dere. Men først vil jeg si tusen takk til alle som sendte melding og som sa at de vil ha et kort av meg, setter stor pris på det! Har du lyst til å få happy mail med et av mine kort? så send meg melding med adressen din, så skal jeg sende et. Nå til dagens kort, denne gangen en shaker kort, på dette kort har jeg brukt masse forskjellig, ting som jeg ikke har brukt på veldig lenge og ting som jeg ikke hadde brukt før. 

Kortet er veldig "hvitt", shaker delen er laget med en sekskant dies fra Kort og godt. Keep calm and make cards er embosset med svart embossingspulver...ikke en overraskelsen vel...tror jeg har brukt embossingspulver på hvert eneste kort de siste månedene...ja ja, er en fan av det da :) 

Blomsten stempel er fra Stampendous og er kjøpt hos Hobbygarasjen. Blomstene henger alle sammen, men jeg valgte å klippe den, noen enkle noen andre i små grupper for å så lime de sånn. Har stemplet og embosset med svart på svart kartong for å så farge den med H20 maling, lenge siden jeg hadde brukt disse, så det var gøy å ta de frem. Før i tide brukte de alltid for å fargelegge. Kjekt å se at de blir så fine på svart kartong. 

"prikkene" langs høyre kant er egentlig foil...akkurat selges til å bruke på neglene...ja du leste rett til neglene, har brukt dobbeltsidige tape og limt foil på, den funke som bare det. Har testet det litt mer så det kommer flere kort i fremtiden med foil og forskjellige produkter som vi helt sikkert allerede har i hobbyrommet våres. 

de små prikkene som går fra og til blomstene er laget med enamel fra Ranger. Vet ikke hvis jeg likte eller ikke, men et annerledes måte å bruke enamel er det (for meg) helt sikkert. 

Inn i selve shaker delen har jeg brukt gjennomsiktige paljetter og noen små lyse blå perler for at det ikke bli så rotete, siden jeg allerede hadde alle blomstene. 

Vel håper du liker kortet mitt og send meg gjerne melding om du vil ha dette kort eller et annet laget av meg, hipp hurra for snail mail! 

Ønsker deg en fin søndagskveld! 

Graciela 

4 kommentarer

Victoria Larsen

31.07.2017 kl.00:02

Så koselig :)

Gracielaslife

31.07.2017 kl.00:22

Victoria Larsen: takk :)

May Iren Thorske

31.07.2017 kl.08:09

Flott, stilrent kort😀

Gracielaslife

31.07.2017 kl.10:11

May Iren Thorske: tusen takk! Ble litt usikkert med Alle de prikkene for å begynne med Hehe

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits