Hipp - hipp Hurra!

Hei, i dag har jeg et kort jeg lagde til niesen min å vise dere. Har brukt hvit som base for selve kortet, og ellers masse distress oxide. 

Begynte med å lime på noen sirkler og ringer ( ring dies fra Poppy stamps) på et hvit akvarell papir. Etterpå har jeg brukt worn lipstick og wilted violet oxide, opp på hverandre, også noen lag med vann er her også. da alt var tørre har jeg tatt på glossy accent i ringene og den rosa farge (worn lipstick) kom fram, ganske morsomt, og nei jeg visste ikke dette skulle skje hihi

Vanskelig å se på bildet men har sprayet med vann og perfect pearls, så den har mye glans. 

Bakgrunnen er en dies fra Nellie snellen , rektangelet med prikker. Stempel teksten er en del av hipp hipp hurra stempel fra kaboks og dies er også fra kaboks. Hurra dies har jeg trykket 4 ganger og limt oppå hverandre for å få litt høyde på den. Kunne ha brukt foam, men syns det blir finere når det blir med lager av papir for å være helt ærlig. 

Dere som kjenner meg vet at jeg liker å finne på forskjellige måter å bruke de mange ting jeg har inn i hobbyrommet mitt, syns det er litt kjedelig å bare bruke de på en måte da. Jeg har før laget bakgrunnen ved å lime på die cuts (hvit på hvit)  for å skape litt annerledes effekt, og ikke minst for å få mer bruk av de mange diesene jeg har hihi Hadde ikke før fargelagt de etterpå, så dette kommer jeg til å gjøre igjen. HER kan du se et av kortene jeg har laget med bakgrunn med die cuts, og HER kan du se der jeg har brukt  negativet av dies med distress under. Her ser du noen andre kort der jeg har brukt negativet.

innside er også stempel fra kaboks, og litt washi tape for å holde penger som det er det niesen min ønsket seg. 

Bakside av kortet har mitt personlige stempel også en del av stempel fra Altenew, syns det er veldig morsomt så den pleier jeg å ha på noen av kortene jeg lager til familien og venner. 

Konvolutten har den samme washi tape som innsiden av kortet og stempel snail mail fra Marianne design, en liten ekstra ting for å gjøre konvolutten litt spennende. 

Har du flere måter å bruke dies enn den "vanlige" måte? hører gjerne fra deg, syns det er veldig kjekt å kunne utnytte det vi har litt mer. 

Ønsker deg en fin søndag! 

2 kommentarer

ingunn

24.07.2017 kl.02:50

Hehe bra med noen morsomme innlegg med god gameldags lun humor:)

� så kult det må ha vørt da ringene ble rosa uten at du viste at det kom til å skje:)Hverdagsmagi!

Ha en fin dag!

Ingunn.

Gracielaslife

24.07.2017 kl.09:17

ingunn: hehe takk Ingunn, ja sant!! Rene magi! Ellers siden det var Oxide var det til å forventet hihi men for meg var som du sier.....reine hverdagsmagi! Ønsker deg en fin dag også.

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits