Til verdens beste barnehage!

Hei! I dag vil jeg vise dere et "shaker" kort minste jente hadde med seg i barnehagen før hun tok sommerferie. Syns det er kjekt å gi barnehage ansatte en liten hilsen før sommer ferie og til jul. I år hadde vi med  oss vann iss til alle barn og voksne i barnehagen. Bare en liten ting for å vise at vi setter pris på dem. 

Har brukt Memory box sin dies "under the sea", pingvin stempel er fra Art impressions (P.3158). Motivet er fargelagt med zig clean color real brush, veldig enkelt. Selve shaker delen har både perler i lyse brun farge og runde blanke paljetter uten hull. Det ble veldig tidskrevende å bruke den dies fra memory box til ramme, siden jeg måtte også ha avstand til selve shaker delen, men ble veldig fornøyd med resultatet. 

Bakgrunnen er laget med distress oxide feader jeans, har brukt post it tape til å lage avstanden imellom, selve bakgrunn farge er en lyse grønn farge fra arket. Har også hatt både hvit og svart akryl maling dråper her og der...ja jeg vet at jeg har gjort dette mye, men liker effekten dette gir  i det siste :) 

Teksten er fra et stempel plate fra Kort og godt, og det er embosset. Inn i kortet var det også litt tekst, som jeg glemte å ta bilde av dessverre. 

Et enkelt med tidskrevende kort som håper de voksne i barnehagen likte. 

Ønsker dere en fin helg.

Graciela 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits