Distress ink og distress oxide

Hei, lenge siden sist, i dag har jeg et kondolanse kort å vise dere, den er mitt DT bidrag til Scrap from your heart, denne månedstema er "alt er lov". Utfordring begynte i begynnelsen av måned, men jeg ble nød til å reise til hjemlandet mitt, så mitt innlegg kom ikke før nå. Men tenkte at nå har dere litt inspirasjon og kanskje dere får lyst til å bli med på vår utfordringen, det er enda tid. Du finner den HER

Dette kortet laget jeg i juni, da dessverre mistet vi en familie medlem.

Har brukt stempler fra Kort og godt og distress ink og oxide. Teksten er stemplet med ranger ink dye og blomsten er embosset med hvit embossingspulver. 

Litt vanskelig å se på bildet men det er brune farge både på teksten, distress ink bakgrunnen og papir lag under selve motivet.

Har embosset blomsten på konvolutten også. 

Kanskje ikke de kjekkeste kort å lage med er glad for at jeg kan gi familien et kort som jeg har lagt så mye omtanke og varme i. 

Håper du ble inspirert og at du har lyst til å bli med på våres utfordringen. Den finner du HER 

Ønsker deg en fin dag, Graciela 

2 kommentarer

Victoria Larsen

19.07.2017 kl.23:35

Jeg håper du har en fin onsdagskveld :-)

Gracielaslife

20.07.2017 kl.21:13

Victoria Larsen: takk, fin kveld til deg også :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits