hits

Til brudeparet

Hei! lenge siden sist, i dag har jeg et bryllupskort jeg laget for et stund siden å vise dere. Det er et veldig enkelt kort som tar veldig lenge tid :) 

Kortet har jeg laget etter Jenniffer Mcguire sitt kort, den kan du se HER , det er linken til en you tube videoen sånn i tilfelle du har lyst å prøve deg på den selv. 

Jeg har brukt de samme farger jeg brukte i dette kortet, det er iallfall rester ark etter det kortet. Har enda hjertene så det kommer nok enda et kort med de samme fargene i framtiden. 

Kort er veldig enkelt men syns det blir veldig kult, det eneste du trenger er en dies som også har skygge. Mitt kort ble ikke så fine som hennes, og grunnen er etter min mening dies, som du ser "p" går litt på skrå så det går ikke an å ha den nederste panel lengre opp...og det at jeg ikke er Jenniffer Mcguire har noe å si også hihi 

Har hatt wink of stella på selve ordene og på kantene av skyggene. Har valgt å ikke ha noe mer på kortet, syns det var ganske mye allerede. 

Det var gøy å prøve seg på kortet, har du prøvd denne teknikken før? 

Ønsker deg en fin helg og legg gjerne en kommentar når du først er her, det setter jeg utrolig pris på. 

Graciela 

2 kommentarer

ingunn

25.06.2017 kl.05:04

helt nydelig kort! Ikke rart det tar lang tid men for et kult resultat!

Ingunn

Gracielaslife

25.06.2017 kl.17:51

ingunn: tusen takk :) enig med deg, tar tid, men resultatet er kult :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

44, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv