Hjørne punch og sirkler

Hei! i dag har jeg laget en liten you tube video, det hele startet da jeg så på en you tube video og der brukte de en sånn punch du kan bruke i sirkler. Siden jeg ikke har en sånn måtte prøve med de jeg hadde og selv om ikke ble perfekt, ble det ikke heller så dårlig. Har tatt noen bilder om hvordan jeg gjør det. 

 

Er du veldig flinke kan du dele sirkelen sånn at du har et utgangspunkt når du skal punche, er du som meg, kjører du på og håper på det beste :) 

Etter at jeg har punchet helt rundt klipper jeg den ytterste delen, du kan selvfølgelig også ha den som i bildet i midten og bruke den som den er. 

Her er tre kort jeg laget med sirklene. På den første har jeg brukt starlights metallic paint i bakgrunnen også noen dots med glossy accent. Teksten er fra Norsk stempel bladet og har delt den i tre deler, den er embosset i svart. Har også brukt dies fra Tim Holtz, wild flowers og limt de på selve punchet sirkel, har tatt wink of stella på blomstene sånn at det også ble litt bling som på bakgrunnen. På dette kortet har jeg brukt brusho ( alizarin crimsom og purple) på sirkelen, dies Mr & Mrs fra creative expressions, stempel fra kort og godt. Teksten er embosset  i hvit. Har også hatt litt nuvo clear her og der og noen små hjerter fra den andre hjørne punch fra søstrene grene. 

På den siste kortet har jeg brukt en fargerike bakgrunn laget med silk fra spellbinders, den reagerer med vann og har litt glans i seg. Siden bakgrunnen er veldig fargerike, nesten rotete har jeg ikke hatt så mye annet en sirkelen og teksten embosset i svart i en rektangel i samme farge som selve kortet. Teksten er fra kort og godt. Håper du likte kortene og kanskje du har lyst til å prøve deg med de hjørne punchene du har, hvis du ikke har gjort det allerede så klart.

Du kan se videoen her og det er veldig kjekt hvis du har lyst til å abonnere på kanalen min. 

Blir med på disse utfordringer 

Kaboks - vi feirer sommeren -  blir med med bryllupskortet 

Kreativ scrapping - bryllup -  blir med med bryllupskortet 

Scrapelyst - la deg inspirere - jeg ble inspirert av Elin, der hun bruker punch øverst på begge kort hun lager . Kortene kan du se HER 

 

Skriv en ny kommentar

9 kommentarer

De sirklene ble kjempe flotte. Og du er så flink til å lage mange forskjellige bakgrunne

Ha en fin helg

Jorunn Elin: så snill sagt, tusen takk og god helg til deg også

Flott bruk av punch til dette bryllupskortet,

TRakk for at du scrapper med oss hos kaBoks, DT Bente:)

Stilige kort

Flott måte å bruke punchen på.

Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

Kjempeflotte kort i herlige fargekombinasjoner!

Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

Katrine: tusen takk :)

Det der var jo rett og slett superlurt, og herlig kreativt. Og kortene ble jo fantastiske, så kanskje jeg og må finne frem noen puncher her nå ;-)

Tusen takk for at du scrapper med oss i kaBoks :-)