Art journaling

Hei og god pinsedag til alle. I dag vil jeg vise dere noe annet enn det jeg pleier å lage. Nemlig Art Journaling. Jeg bruker kortlaging som en utflukt i hverdagen, å sitte inn i hobbyrommet mitt gir meg glede og faktisk fred, det høres nok ganske teit ut, men mammaen min sa alltid til oss da vi var små at vi kan gjøre hva vi vil så lenge vi ikke plager andre, og dette er akkurat det, mange syns nok det er bortkastet å lage 10 kort i måned når jeg kanskje selger bare 3, men for meg handler det om mye mer enn å selge dem. Så klart hadde vært mye kjekkere hvis jeg solgte alle kortene jeg lagde, men vi kan ikke få alt her i livet. Ok men hvorfor sier jeg alt dette når egentlig tittelen i dag er Art Journaling, vel det er sånn at for veldig lenge siden kjøpte jeg en art journaling bok, og der har jeg bare gjort rent pensler eller brayer når jeg har brukt maling. Det har resultert i noen sider uten mål og mening, men fargerike er de. 

For en stund siden har jeg droddle på denne siden og i går, mens jeg satt på sofaen i mørke (ja mannen så på tven så jeg satt i mørket, helt frivillig vel å si) har jeg droddle litt mer, og skrev en tekst også " do what you love, love what you do". Begge sider er laget uten noen mål, droddlet det jeg følte før her og der og har verken tenkt på at de skal passe sammen eller at de skal se"fint ut", fordi hva er det egentlig fint? Det som er fint for meg er iallfall ikke fint for andre og omvendt. Så ja denne Art journaling boka skal handle om meg selv, positive tanker og det jeg føler får der og da når jeg sitter med den. Egentlig vil jeg si at alt art journaling burde handle om det personen føler når den lager den. Men det er et annet tema. Anyway nå vil jeg vise dere det jeg lagde da, litt feil bruk av penner i forhold til bakgrunnen (endte med svarte armer og hender hehe) så det smittet litt her og der, men ble ganske fornøyd allikevel. 

Boka jeg bruker er fra Marabu og den er kjøpt hos Hobbygarasjen . Malingen jeg har brukt er jeg ikke sikkert hvor den kommer fra, men det er akryl maling for sikkert. Har brukt svart tusj fra Staedtler triplus fineliner, Stabilo green point L 0,8 og den hvit tusj er Sharpie fine point. Hvis du tenker på den fine "veske" der jeg har tusjene er denne fra Webster`s pages. 

Har du prøvd deg på art journaling selv? 

Blir med på disse utfordringene 

Simon Says - anything goes 

Simon Says - we `re going around in circles 

Kaboks - #14 vi feirer sommeren ( gule, og røde farger gir meg en sommer følelse og ikke minst blomster her og der) 

 

 

9 kommentarer

Lena

06.06.2017 kl.01:33

Herlig at du har kommet deg i gang med art journaling. Jeg tror det er en reise som kreativiteten virkelig har godt av. Og enig i at gule og røde farger gir sommerfølelse. Litt sånn brennende solnedgang :-)

Tusen takk for at du scrapper med oss i kaBoks :-)

Gracielaslife

06.06.2017 kl.08:03

Lena: tusen takk!

Emma

06.06.2017 kl.12:21

These are such gorgeous journal pages and I love the depth of layers you've used! Thank you so much for sharing and for playing along with us over on the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog... x

Gracielaslife

07.06.2017 kl.08:40

Emma: Thanks! My first journal page, but not the last one ??

Mandy

07.06.2017 kl.12:37

Fabulous page Graciela! The colours and patterns look wonderful.

Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge

Mandy xx

Gracielaslife

07.06.2017 kl.15:29

Mandy: Thanks!

Bente

08.06.2017 kl.07:46

Så stilig og utrolig kjekt å se at du har både drodlet og fargelagt disse to sidene,....

Takk for at du scrapper med oss hos kaBoks. DT Bente:)

Gracielaslife

08.06.2017 kl.10:45

Bente: tusen takk, tok tid, men koste meg skikkelig med de sidene der :)

Linda

05.07.2017 kl.00:09

Så morsomt å se at fantasien bare får utfoldet seg. Takk for at du lekte med oss hos KaBoks.

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits