CAS Bryllupskort

Hei! Juni er her og det betyr ny utfordring hos Scrap from your heart! Denne gangen er tema bryllup og mitt DT bidrag denne måned er et CAS kort. 

Rød og hjerter er det første jeg tenker når jeg tenker på bryllup, så jeg har laget et kort med mange hjerter. Til dette kortet er jeg blitt inspirert av Jenniffer Mcguire, du finner videoen hennes HER hun bruker noen dies som er ment til en sånn resultatet, men siden jeg ikke har noe sånn, har jeg brukt noen jeg allerede her. 

Hjerte dies er fra Sizzix og jeg har stanset ut alle størrelser i forskjellige rød nyanser, for å så bruke negativene og lime de sammen til slutt. Selve hjertene blir nok brukt til et annet kort i fremtiden. Så valgte jeg å stemple teksten med embossingspulver (svart) og plassere den på selve kortet, for å få dette det til har jeg klippet den røde delen sånn at det ble nesten som et vindu. 

Har valgt å ikke ha noe mer på kortet fordi det føltes om den allerede hadde mye på gang, må innrømme at det var veldig vanskelig å ta bilde av kortet for at fargene skulle komme riktig fram. 

Håper du ble inspirert og at du har lyst til å bli med oss hos Scrap from your heart. Utfordringen finner du HER , gleder meg til å se hva du lager! 

Ha en fin dag

Graciela 

6 kommentarer

Jorunn Elin

02.06.2017 kl.10:34

Bare digger dette hjerte kortet.

Ha en fin helg

Gracielaslife

03.06.2017 kl.08:58

Jorunn Elin: takk :) takk og fin helg til deg også :)

Henriette

03.06.2017 kl.01:31

Kjempeflott bryllupskort :)) Stilig med mange hjerter inni hverandre i forskjellige rødfarger :)

God helg :)) Klem fra Henriette

Gracielaslife

03.06.2017 kl.08:58

Henriette: takk, ble lag på lag for meg allikevel hihi :) takk og god helg til dere også.

teresa

04.06.2017 kl.00:24

super fun card, luv the layered hearts! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

blog-paperie blooms

ig-2klines

sparkle & shine, kindness *~*

Gracielaslife

04.06.2017 kl.13:15

teresa: thanks for your kind words!

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits