Happy

Hei, i dag har jeg enda et kort med mange farger å vise dere. Har ikke blitt tomt for hvit kartong, men syns at av og til kan det være like greit å bruke farger også hihi :) 

Denne gangen har jeg brukt brusho i forskjelige farger og laget stripper på arket, etterpå har jeg kjørt den i maskinen med en embossingsfolder fra Memory keepers. Veldig enkelt men fargerik. 

Har hatt noen dråper med nuvo crystal clear her og der. 

Teksten og dies er fra Taylored expressions "think happy thoughts", har stanset dies happy to ganger i svart og rosa og limt oppå hverandre men ikke helt perfekt sånn at den viser litt "skyggen" på en måte. Stempel tekst er embosset i hvit.

Mens jeg skriver her tenker på at jeg bruker veldig mye embossings pulver, det er en ting jeg liker veldig godt. Pleier du å bruke embossingspulver?

Vel, håper du likte kortet og legg igjen en kommentar når du først er her hvis du har lyst til det. 

Graciela 

2 kommentarer

ingunn

31.05.2017 kl.13:49

Deilige farget! Å så kul effekt med den embossing folderen:)

Ha en fin dag.

Ingunn.

Gracielaslife

31.05.2017 kl.18:10

ingunn: Hei, ja sant? kjekt med litt farger innimellom :) den folderen er ganske kult ja :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits