Box pillow

Hei ! i dag har jeg en liten boks å vise dere, disse er herlige til å gi penger i bursdager og ellers små presanger. Har blitt en del fotball jenter kort i det siste, men sånn er det når mange av klassevenninner til eldste jenta min spiller fotball :) 

Til å lage selve boks eller "box pillow" som den heter så fint på engelsk, har jeg brukt en dies fra Sizzix , settet har også poinsettia dies, så den er nok ment til jul, men så klart kan det brukes til alt (syns jeg iallfall hihi)

Fotball jente dies er fra Kort og godt, har stanset den ut tre ganger, en i hvit en i en bakgrunn laget med distress ink broken china og den øverste som er oransje og rød akryl maling på gelli plate. Mye jobb for så liten tenker du sikkert...og det har du helt sikkert rett i :) men men, har kosa meg jeg og ellers prøver å utfordra meg selv til å lage innimellom kort med flere lag og mye pynt, noe som ikke er så ofte jeg gjør, så denne lille boksen var helt ut min komfort sone men gøy var det. Også som jeg skrev i tidligere innlegg, prøver å bruke litt mer farger på selve kortet. Kjekt å utfordre seg selv litt innimellom. 

På baksiden har stanset et par fish tales banner med dies fra Elisabeth craft design, har bare brukt to, uten den hvite lag som på framside fordi det ble rett og slett for mye. 

Bakgrunnen på selve boksen er laget med stempler fra Krumspring stamps "you pixelate me" den er embosset med rød embossingspulver. Har også noen dråper med nuvo clear drops her og der og har litt hamp og litt tråd som går rundt hele boxen. 

Tekster er stempler fra Kort og godt som er stemplet på fish tales banner fra Elisabeth craft design.

Hvis du har vært innom bloggen min i det siste vet du at jeg har brukt utrolig mye disse banner fra Elisabeth craft design, syns de er så kule at jeg klarer ikke å la det være :) selv om de kommer i flere størrelser er det også gøy å bruke delvis stansing og lage de lengre, eller med like ende på hver side også videre. Har også laget flere kort med den fotball dies også de kan du se HER og HER hvis du har lyst. 

Tusen takk for at du besøker bloggen min og jeg ønsker deg en fin dag der du er :) 

Blir med på disse utfordringer 

Kort o mania - utfordre deg selv  (helt utenfor min komfort sone å bruke så mye pynt og lag på lag hihi) 

 

4 kommentarer

Veronique

25.05.2017 kl.18:59

Kjempe lekkert, Graciela :) Tusen takk for at du deltar hos Kort´O´Mania. Veronique

Gracielaslife

26.05.2017 kl.08:54

Veronique: takk :)

Gina

26.05.2017 kl.09:00

Herlig boks :) Kjempe idè å ha slike liggande, det vert liksom litt meir med gåva enn ein konvolutt med pengar :) Gina

Gracielaslife

27.05.2017 kl.07:34

Gina: ja sant! Takk

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits