Varme tanker

Hei, for ikke lenge siden lagde jeg et kort til en kjære familie medlem som var syke, kortet kan du se HER. Livet er urettferdig og vår kjære tante er i himmelen nå, så denne gangen har jeg laget et kort til familien.

Har brukt dies fra kort og godt (rektangel) sirkel dies er fra Marianne design, stempler både inne og ute er fra Kort og godt. 

Teksten er embosset med sølv embossingspulver.

Blå fargen er distress oxide, broken china, har også brukt stempler fra Stampers anonymous, Tim Holtz, "wild flowers" med versamark stempel pute og hatt perfect pearls , det ble veldig fint men vanskelig å se på bildet. 

Blomster dies er også fra Tim Holtz "wild flowers" men jøss så provosert jeg ble når jeg ser at dies og stempler ikke passer sammen :( enten er det jeg som ikke fikk det til, eller passer de ikke.

BLir med på disse utfordringer

Hobbygarasjen - Blomster

Simon Says - a bit of sparkle ( i have used perfect pearls and the shine a lot, not so good to see at the pictures :(  so i hope is ok)

 

 

 

Skriv en ny kommentar

4 kommentarer

Virkelig ro og harmoni i dette kortet. Kjempe flott

Klem

Jorunn Elin: tusen takk, havner alltid med hvit og grått når det er kondolanse kort, så det var kjekt å prøve med litt farger også. :) klem klem :)

Fint kort der teksten og tanken bak kommer godt frem.

Takk for at du deltar hos Hobbygarasjen.

Julia