Konfirmasjons kort

Hei! først og fremst har jeg glemt i mitt forrige innlegg å gratulere dere alle med 1 mai, gratulerer med dagen! 

I dag blogger jeg med mitt DT bidrag for Scrap from your heart  . Denne gangen er tema konfirmasjon og jeg har laget et kort som passer til både gutter og jenter? Det eneste jeg kan si er at jeg har kost meg med dette kortet, har brukt teknikker jeg ikke hadde brukt før så det var ekstra kjekt å lage kortet. 

Først til bakgrunnen, har først stemplet med embossings pulver hvit på akvarell papir med "you pixelate me" stempel fra Krumspring stamps, den er bare såååå kule! passer til utrolig mye, så gleder meg til å bruke den enda mer. Så har jeg hatt litt brusho, fargene er yellow og prussian blue (fargene blandet seg så det ser ut som grønn, les jeg ikke har grønn brusho hihi) 

Så i sted å bare ha vann på har jeg tatt på penselen min litt micro glaze distress fra Ranger og vann, så har jeg penslet på arket opp og ned, det blir sånn tre effekt for å kalle det noe. 

her ser du kortet fra en annen vinkel så der du litt mer strukturen teknikken gir. Hvis du ikke har Distress micro glaze kanskje har du Mood paste eller glaze fra Paper Artsy? vel jeg har også brukt disse to siste og det virker veldig bra også. Så lenge det er noe som gjør at det blir vannfast gjør jobben, så prøv deg fram med det du har. Lyst på en video kanskje? skriv ned i kommentaren hvis du kunne tenke deg at jeg lager en liten video, så hvis det er interesse skal jeg gjøre det :) 

Har brukt stempler fra Norsk Stempelblad - tekster, Konf. 2 . 

Punch til å runde kantene. På den svarte lag under har jeg brukt stich borders dies fra Lawn Fawn 

Bannen er fra Elizabeth craft design, ja jeg vet at jeg har brukt den mye, men den passer liksom til alt hihi :) 

Håper du ble inspirert til å lage ditt eget kort eller annet prosjekt som passer til konfirmant og har lyst til å delta hos Scrap from your heart, utfordringen finner du HER 

Blir med på disse utfordringer

Scrappegarasjen farge utfordring 

Simon Says - anything goes - wednesday challenge 

Scrappelyst - vår 

Casology - week 246 - season  I will love to participate as my first time at Casology, and here in Norway now is the season for Konfirmations and this is at konfirmation card, (konfirmant) 

6 kommentarer

Pernille

01.05.2017 kl.11:07

Kjempestilig kort :)

Gracielaslife

01.05.2017 kl.18:56

Pernille: tusen takk :)

Eva R. Fandrem

01.05.2017 kl.13:21

Lekkert konfirmasjonskort!

Takk for at du deltar i utfordringen hos Scrappegarasjen!

DT-Eva

Gracielaslife

01.05.2017 kl.18:56

Eva R. Fandrem: takk!

Sherrie M.

03.05.2017 kl.03:51

Such a gorgeous background you created. So glad to see you at CASology last week Graciela.

Gracielaslife

03.05.2017 kl.10:52

Sherrie M.: Thanks! i get so much inspiration from CASology, i just love CAS cards :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits