Konfirmasjonsboks

Hei! jeg fikk bestilling for en av mine "konfirmasjonsminner " boks jeg har lagd så mange ganger før. Disse syns jeg er veldig kule og har fått gode tilbakemeldinger før om at konfirmanten syns det var kjekt å ha en plass å samle alle kortene pluss andre ting de vil spare på, og regner med at det er enda kjekkere å åpne den boksen om 10 år og se på kortene de har fått og sånn. Vel jeg ville bli glad iallfall hihi

Nå skal jeg fortelle dere om denne boksen. Det skulle være håndball og blomster i sterke farger. Ja jeg vet...blomster! nesten som de hadde lest mitt siste innlegg og visste at de utfordret meg til det ypperste med disse blomster hehe vel saken er sånn at etter at jeg lagde denne boksen ble jeg mer glad i å bruke blomster hihi dessuten liker jeg å lage mine egne blomster :) 

Denne er lokken på boksen, har brukt dies fra Spellbinders "splatter proof" fra den design series. Meningen var at det skulle se som at håndball jente slo med ballen og alle blomstene rant ned.... eller noe sånt hihi 

Alfabetet jeg har brukt er fra Quickutz, har dessverre ikke den selv bare noen die cuts som jeg har hatt i mange år, elsker den alfabetet, så hvis noen husker hva den heter, skriv den gjerne i kommentar feltet, (har googlet men ikke funnet den) kunne tenke meg å skaffe meg den en gang i fremtiden. 

Blomstene har jeg laget selv, har brukt våtservietter, brusho, ecoline maling og regn dråps klare i midten av blomstene. HER kan du se hvordan jeg lager disse blomstene.

Selve boksen er hvit og bakgrunnen er laget med stencil fra Ranger , Dylusions Bubbles small heter den, som jeg har påført ink med sminke kost ( ja du leste riktig en sminke kost!), die ink pad fra Ranger, fargen er electric lime. 

Etterpå har jeg malt hele boksen med mood pogde matt sånn at den oppbevares fint og den ikke blir skittent at å ta på den siden den er hvit. 

Alle bokstaver og tall brukt, samt håndball jente har et lag med glossy accent over. Dette gjør at fargene kommer veldig fint opp. 

Tallene og hash taggene er dies fra provocraft, Harmony alfabet. 

Syns at blomstene blir bare nydelige selv om de tar veldig lenge tid er de verdt det. Så klart er det lettere å kjøpe ferdig men hva er det gøy med det da ? hihi

Håndball jente er lastet ned fra Pinterest, det finnes (som jeg vet om) dies men det er en gutt også en håndball stempel av ei jente men den likte jeg ikke så godt, så det ble sånn, og er glad for det! Syns det ble veldig fint og elegant. 

Du kan se på bildet at det er enda litt våt på selve håndball jente, det er glossy accent som ikke hadde tørka helt enda da jeg tok bildet, men etter den er tørk blir det ikke sånn. 

Til boksen følgte et enkelt kort, valgte å ikke ha blomster som matcher boksen med vilje, fikk lyst til å lage et enkelt bakgrunn med distress oxide (worn lipstick og broken china) Har laget et stencil også med bilde lastet ned fra Pinterest. 

Kjære konfirmant dies er fra Papirdesign, har også kuttet den i foam og limt det under bakgrunnen, sånn at den kom opp i høyde....lekkert syns jeg men det kan være litt av en jobb med alle de små detaljer, jeg har hatt dobbeltsidig tape bak før jeg kjørte bakgrunnen i maskinen sånn at det var litt enklere. 

Svart ramme rundt ute og inne er rektangel dies fra Kort og godt, har laget den ved å kutte ut sammen to av dem sånn at jeg brukte rammen som ble mellom dem. 

Teksten inne er fra Norsk Stempelblad konf.2. Den plate er bare såååå fine, flere jeg har i ønskelisten fra Stempelblad. 

Noen paljetter her og der. Syns at dies tekstene blir ganske kult sånn, hva syns du? 

Vel det ble mange bilder men håper at du likte dem og at du kanskje har lyst til å prøve deg på blomstene eller boks? link gjerne til meg hvis du gjør det :) Husk at jeg også lager boks på bestillinger, så det er bare å sende meg mail hvis du ønsker å bestille noe av meg, og på forhånd takk :) 

Blir med på disse utfordringer 

Simon Says - anything goes - wednesday challenge 

Scrappelyst - grublis for april vår   

Skriv en ny kommentar

5 kommentarer

What a fabulous box, love those flowers.

Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.

Luv

Debby

Debby: Thanks, a lot of work to made them with wet napkins but i love them as well hihi thanks again :)

Herlig boks med tilhørende kort! Flotte blomster!

Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :)

Flott boks, og lekre blomster!

Tusen takk for at du deltar i grublisen vår hos Scrappelyst!

DT Linda