Måtte bare det

Hei! som dere allerede vet det, finnes det utrolig mye fint der ute i nettverden. En plass jeg liker meg i er Instagram og jennshurkus har mye fint. Der så jeg i siste uke et kort hun hadde lagd og som jeg ble bare helt forelsket i. Kortet ble i utgangspunkt ganske like, men jeg har brukt andre produkter og hatt litt mer og litt mindre enn henne. Du finnes hennes kort HER

Jeg har brukt Imagination Craft  Starlights maling på framside, og inn i kortet, farge er White gold, og den er bare nydelig. På selve blomstene har jeg brukt fargene white gold, black og hibiscus blue, har brukt fargene på gelli plate og brukt dies etterpå. Blomster dies er Spellbinders Die - D lites, Magnolia. Dies " gratulerer" er fra papir design og den er bare nydelig. Maling og dies er kjøpt hos Hobbygarasjen i Kopervik. De har også nettbutikk. 

Teksten inne er fra Norsk stempel blad Konf-02 . Dette kortet fikk nabo jente som ble konfirmant i dag. 

 

Angra litt på at jeg hadde den gratulerer tekst utenfor kortet, men limte før jeg tenkte meg om og så var det for seint etterpå. Ble fornøyd med kortet men neste gang blir det ikke noe tekst utenpå. 

Takk for besøket! 

Blir med på disse utfordringene 

Simon Says - anything goes - wednesday 

Kort o Mania - konfirmasjon 

Kaboks - konfirmasjon 

 

Skriv en ny kommentar

2 kommentarer

Gorgeous, beautiful card

Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.

Luv

Debby