Hello friend!

Hello friend :) 

alltid kjekt med sånne kort som en blir bare glad av å se på. 

Stempel er fra Technique tuesday "Monsters ink", den er embosset og fargelagt med zig clear brush. 

Bakgrunnen er laget med stempel fra Krumspring stamps "You pixelate me" som er embosset i hvit og har hatt brusho, fargene er yellow og sea green. 

Har kuttet bakgrunnen med dies fra Cottage cutz "Pierced square set", den er limet på et hvit ark som har kanter av washi tape fra Panduro. 

Jeg vet at jeg har brukt disse små banner veldig mye i det siste, men jeg er blitt helt forelska de er så fine! og det er dies fra Elizabeth craft design. Teksten er en stempel fra Stampendous " Flufferlfy friends". 

Øynene er fra Panduro, monster er limt på en boble så den beveger seg (beklager men fikk ikke til å lege video her inne, men den  ligger på Instagram kontoen min hvis du har lyst å se på den, IG Gracielaslife) 

 

Én kommentar

Heidi

16.06.2017 kl.12:14

Så kult monsterkort! :-)

Gracielaslife

16.06.2017 kl.23:26

Heidi: takk, morsomt når den beveger seg :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

43, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits