Gjestedesigner hos Kaboks

Hei! i dag har jeg noe å fortelle dere, for ikke lenge siden ble jeg spurt om å være gjestedesigner hos Kaboks, og det sa jeg så klart ja til! kjempe ære! 

Har brukt alfabet dies og konfirmasjon dies for å lage pynt til min datters konfirmasjon.

Har brukt foam til å trykke hennes navn med alfabet diesen, sånn at jeg kunne bruke den som stempel. Har limt de på en akryll kloss med dobbeltsidige tape. Jeg bare elsker å blanda fonter, så det passet perfekt med forskjellig font på navnet hennes og på ordet konfirmasjon. 

 

Til å lage banne har jeg brukt dies fra Sizzix, jeg liker å gjøre alt klar før jeg begynner å jobbe, sånn at alt er klar til å pynte det. Har brukt vanlig Bazzil hvit, siden jeg skal lage mange og det var den som er mer kunstig i forhold til prisen. Maling jeg har brukt er vannbasert fra Ecoline. 

Banner har jeg limt på en kartong sånn at de henger litt finere. 

Hun har valgt fargene gull og turkis og siden konfirmasjonen skal holdes i en låven har jeg brukt hamp tråd for å gjøre det litt rustikk for at det skal matche litt lokalet. Vet ikke dere meg som jeg skrev i stad, jeg bare elsker å blande fonter, det blir så fint. "Camillas" er embosset med gull embossingspulver, "konfirmasjon" dies har jeg limt to opp på hverandre for at de skal komme opp litt mer. 

Både i dåpen til begge av mine barn og til min stedatters konfirmasjon har vi hatt en liten souvenir til gjestene, som vanlig 5 mandler, dette er noe vi alltid gjør hjemmefra i Uruguay og som jeg syns det er kjekt å gjøre med mine barn.  Det blir sikkert litt mer enn mandler, men det har vi enda ting til å tenke på siden konfirmasjonen ikke er før i 2018 :) men bedre å begynne tidlig :) Lokalet er stor og jeg vil gjerne i tillegg til ferske blomster lage små trær i papir. Denne her har jeg laget for lenge siden, men siden de tar veldig lenge tid å lage ville ha en eksempel, sånn at datteren min kunne se den for seg. Den er laget av en isopor kule og mange små blomster som er limt på. Blomstene er håndlaget. Håper dere likte hva jeg har laget og at dere ble inspirert i disse konfirmasjons tider. Veldig gøy å bli spurt av Kaboks om å være gjestedesigner. Akkurat nå har  de utfordring med tema konfirmasjon, ta dere en tur vel! 

Graciela 

 

Skriv en ny kommentar

8 kommentarer

Veldig fint. Og for en god ide å lage stempel av dies og foam! Godt å være ute i god tid, forresten , for plutselig flyr tida fortere enn fortest.

Berit: tusen takk Berit, uff ikke si det, det går litt for fort med disse små :) men kjekt det også!

SÃ¥ fint da blei! Du er dyktig :) Fin kveld til deg!

nr73.blogg.no: tusen takk! så fint sagt, ønsker deg en fin uke!

Hvor er det blevet fint Graciela, og hold da helt ferie for et kæmpearbejde, du er gået i gang med her. Godt du er tidligt ude, for der er da vist arbejde nok til hele året med alle de flotte blomster og alle de bogstaver, som du skal ha lavet, men hvad gør man ikke for sine børn? ha ha Lavede selv alt til min datter bryllup for nogle år siden, og hvor er det en fed fornemmelse, når man kan beundre det færdige resultat og ser deres lykkelige ansigter, så held og lykke med det hele.

Maryann: tusen takk, ja det kan du si, ting tar tid og dessverre er det ikke så mye tid til hobbyen som jeg kunne tenke meg hehe ja det er helt sant, alt for disse små som blir store altfor fort, helt enige ikke noe bedre betalt enn å se at de liker det og de blir glade. takk! få se hvis det blir sånn eller det forandrer seg på vei hehe

Så flotte de bannerne ble. Herlige farger Camilla har valgt seg

Jorunn Elin: tusen takk :) ja mammaen ble fornøyd med fargevalget også hihi :)