Snart påske!

Hei! 

Jeg er blitt spurt om å være gjestedesigner for Scrappekjelleren, og som ikke det var kjekt nok, skal jeg også har demo for dem på Scrap4fun.  Demo jeg skal ha er med distress oxide. Syns det er veldig kjekt å bli spurt av den lokale butikken,  og ikke minst muligheten til å prøve de nye distress oxide! I dag har jeg lekt litt med disse, så det kommer flere innlegg om distress oxide de neste dagene. 

Her har jeg brukt tag ( den er brune i utgangspunkt), egg dies fra Nellie Snellen, bakgrunnen er laget med distress oxide faded jeans, broken china og cracked pistachio, på eggene har jeg brukt cracked pistachio, spiced marmalade og fossilized amber. Teksten er fra Tim HOltz og er embosset med hvit embossing pulver. 

Kjekt at akkurat du kommer på besøk og husk at selv om du ikke skal på treff (det er dessverre full) er det lov til å komme innom for å handle, Scrappekjelleren har med seg alle de 12 farger av distress oxide. Her ser du hvordan du finner fram til treffet. 

 

Sees Graciela 

 

Vil også være med på kaboks sin påske utfordring med denne tag 

Skriv en ny kommentar

2 kommentarer

Herlig påsketag, flott å henge på en vinflaske for eksempel Kul effekt av de oxyputene, gleder meg til å se hva mer du tryller frem med de. Takk for at du deltar hos KaBoks.

Linda: tusen takk :) og velkommen tilbake :)