Svømming

Hei! Forrige helg var jeg på treff i Bømlo, Scrappevaken treff. Det var veldig koselig, vi var flere damer fra Haugesund og vi virkelig koste oss.

Fikk lage flere kort, den ene er laget med noen stempler som jeg har sett lenge etter, nemlig stempler om svømming. Tre av våres fire jenter svømmer så det er alltid behov for både kort til barnebursdag eller når jeg lager noe i albumene deres. 

Har leitet lenge etter stempler eller dies Som handler om svømming, men det er ikke så enkelt å få tak i. (Har du noen tips, hører gjerne fra deg!)

 

Da jeg var på treff en av butikkens demo var en teknikk du kunne bruke med ranger sine dye ink pad, ble fort hektet da det var en kjempe gøy og enkelt teknikk å bruke. Har laget bakgrunn med to stempler, som jeg stemplet flere ganger og med stempelpute. Har embosset teksten ute. Har stemplet svømmere med blå farge flere ganger og etterpå har jeg brukt lyse blå over hele kortet. Har laget flere andre kort der jeg har brukt samme teknikken med forskjellige farger. Ble litt hektet hehe :) Kortet ble et lag kort eller one layer card da det heter på engelsk. 

Har brukt MISTI til å stemple, er blitt veldig glad i denne stempel verktøy. Det gjør det så enkelt å kunne stempla gjentatte ganger og andre forskjellige teknikker er veldig enkle med denne. Her har den mini MISTI men den finnes også 2 større varianter. Her kan du se hvordan den brukes.

Teksten ute er fra Hero arts og teksten inne er fra Techique tuesday.

Blir med på disse utfordringene 

Kaboks - utfordring #10 baby-dåp-barn

Scrappegarasjen - utfordring #31 CAS 

Scrappiness - nytt år - nye muligheter - prøv noe nytt  Har brukt den nye teknikken jeg lærte meg med dye ink pad. (nytt for meg iallfall :) ) 

Skriv en ny kommentar

8 kommentarer

Rå kule disse korta dine!

Takk for at du deltok på scrappegarasjens utfordring.

www.scrappegarasjen.no

Scrappegarasjen: takk, så fint sagt :)

Annerledes og stilig kort. Digger bokstavene du har brukt inni kortet :-)

Tusen takk for at du scrapper med oss i kaBoks :-)

Stilig kort og alltid gøy å lære og prøve ut nye teknikker. Tusen takk for at du deltar i Scrappiness sin utfordring. Klem Bente-Heidi

takk, og ja det er sant! alltid gøy :)

Skønt drengekort. Tak for din deltagelse i KaBoks udfordringen. Hilsen Gitte DT