hits

Dies dies og mer dies

Hei, vet ikke dere, men jeg har en skikkelig mani....og den er å samle på dies! Men jeg har bestemt meg for at de ikke bare skal bli liggende i permene sine, men at de skal brukes mer! Har sett en video av Tara Sell på you tube, der hun bruker dies som bakgrunn, og jeg ble helt forelsket, så enkelt og ja at jeg ikke kom på det selv hehe :) 

De kortene jeg laget er ikke helt like hennes, men bakgrunnen er ganske like, så det er ikke helt min idee :) 

her har jeg brukt dies fra memory box og stempler fra kort og godt. runde dies er også fra kort og godt. Her har jeg brukt dies fra Tim Holtz, oval dies og stempler fra kort og godt.. har brukt ombre stempel pute. Nå tror jeg at jeg vil bli flinkere til å bruke diesene mine til å lage bakgrunner selv iallfall :) 

Har du flere tips om hvordan en kan bruke dies på en litt annerledes måte? hører gjerne fra deg! 

 

 

2 kommentarer

Ingunn

29.07.2016 kl.00:03

Så fantastisk med nye måter å bruke disker på. Det var så lurt at jeg ikke tror produsentene har kommet på det en gang. Veldig stilige kort! Takk for tipset:)

Gracielaslife

29.07.2016 kl.00:05

Ingunn: ja sant, tror at det er så enkelt at vi ikke kommer på det i hele tatt hehe :) takk for besøket og ønsker deg en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

44, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv