hits

Vri, slikk og dypp..

I kveld blogger jeg for Hobbygarasjen.  Vi har nettopp lansert en ny utfordring som kommer til å gå i juni og juli. 

Denne gangen har jeg et veldig enkelt kort men skikkelige kule syns jeg. Har sette disse kortene på Pinterest, men aldri prøvd før. Har forandret litt for å lage den til min eget. 

Jepp! Vri, slikk og dypp, akkurat som en oreo kjeks! fordi det er det det er, et kort som ser ut som en oreo kjeks (forhåpligvis). Kortet er for steddattera mi som så klart elsker oreo kjeks, så håper at hun liker det. 


Har brukt runde og scalloped dies, kaboks alfabet (store og små bokstaver), punch, wink of stella, foam ark for å etterlikne "kremen" inn i kjeksen og en liten brads  holder alle delene sammen. Veldig enkelt kort, men ganske stilig syns jeg da :) 

Har filmet litt, sånn at dere kan se hvordan det er når den åpnes. 

video:img3529

 

 


Håper du likte den og ikke glem å bli med på Hobbygarasjen sin juni-juli utfordringen, tema er "alt er lov" og det er en flott premie til en heldige vinner. 

Graciela 

4 kommentarer

Veronique

02.06.2016 kl.18:51

Nydelig kort Graciela :) Jeg må huske på å levere en utfordring der ;)

Gracielaslife

03.06.2016 kl.08:31

Veronique: takk, ja det hadde vært veldig koselig med et bidrag fra deg også! denne gangen er alt lov, så det er bare å være med med både kort, lo, pl, altered, osv :) ha en fin-fin dag :)

Berit

04.06.2016 kl.19:34

Det var et skikkelig tøft kort!

/Berit

Gracielaslife

06.06.2016 kl.00:01

Berit: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Gracielaslife

Gracielaslife

44, Haugesund

So glad you found me! This blog is my little space where I can share bits about my life and my latest crafting projects (mostly handmade cards). My goal is to share, inspire, and to build a positive creative community. Take a look around and stop by anytime! 74pichu@gmail.com Pinterest/ Instagram/ you tube: Gracielaslife

Instagram

Kategorier

Arkiv