1,2,3,4 kort!

Jeg har nevnt før at jeg selger noen av mine kort i en interiør butikk i Skudeneshavn, butikken har dessverre ikke nettbutikk, men er du i idylliske Skudeneshavn på Karmøy, anbefale deg å ta en tur dit, de har sååå mye fint! Butikken heter "Hus og him" og du finner de på instagram :) 

 

Pleier å lage forskjellige kort, men denne gangen ble det flere like kort, i litt forskjellige farger. Ble noen enkle og noen med litt mer pynt. Litt til alle :) 

disse kortene med fuglene ble mine favoritter denne gangen, bakgrunn er laget med tape som jeg tapet rett på stempelputen og rett på kortet etterpå. hadde enda flere av blomstene jeg lagde sist med våtservietter. De finner du HER

Har lært meg mange gode tips for å kunne bruke samme punch størrelse men allikevel kunne ha større eller mindre størrelser, alt etter hva jeg trenger. HER har jeg samlet mange gode tips som jeg gjerne deler med deg :) 

syns det var litt morsomt å bruke et ekte lys på kortet. takk for titten og legg gjerne en kommentar når du først er på besøk :) 

Graciela 

 

Skriv en ny kommentar

4 kommentarer

Så flotte kort! Syntes det er veldig gøy å scrappe selv :)

koreabeautyblog: så kjekt at du likte de og er helt enig med deg, både gøy å avslappende :) takk :)

Utrolig flotte kort, nok en gang. Du er helt unik med de kortene. :)

Tone: tusen takk Tone!